Linkplaatsen
Image default
Aanbiedingen

4 manieren om een slaapkamerdeurte ontgrendelen

Kinderen sluiten zichzelf vaak op in de slaapkamer. Ouders en babysitters paniekeren dan, maar dat is niet nodig voor jou. Het is gemakkelijk om een slaapkamerslot open te krijgen. Hier zijn een paar tips en manieren van een deskundige slotenmakerij om dat te doen.

Gebruik een paper clip

Kijk naar het midden van de deurknop en je zal een gat zien. Haal een paperclip, zet het helemaal recht en steek die in het gat.

Duw de paperclip recht in het midden van het gat terwijl je de knop draait. Blijf aanvoelen totdat je het slot voelt. Duw vervolgens met een stevige druk. De clip zal tegen het mechanisme duwen en zo de deur ontgrendelen.

Gebruik een dunne schroefdraaier

Wanneer je ziet dat je knop een sleutel nodig heeft, duw er dan een uiteinde van een schroefdraaier in. Draai de schroefdraaier naar de linkerkant om de deur te ontgrendelen.

Gebruik een kredietkaart

Slip een kredietkaart tussen de deur en het deurframe, sleep de kaart vervolgens neerwaarts terwijl je het verder van de spleet duwt.

Wanneer je de hendel bereikt, slip je de kredietkaart in de spleet en stoot je de metalen grendel dat de deur blokkeert, Wanneer je tegen de grendel duwt, zal de deur openen.

Verwijder de deurknop

Wanneer er geen openingen in de knop zitten, moet je waarschijnlijk de knop verwijderen. Doe dit met een schroefdraaier.

Nadat je de knop hebt verwijderd, ga je in het gat cab de deur en verwijder je de grendel die de knop met het gat verbindt. Nadat je de deur hebt geopend, zet je de knop weer op dezelfde plaats vanwaar je het gehaald hebt.

Conclusie

Dit zijn enkele manieren om een slaapkamerslot open te krijgen. Volg de instructies voor de beste resultaten. Je kan dit alles zelf doen, maar huur een professionele slotenmaker in om het voor je te doen.

Deze professionele slotenmaker zal het werk niet alleen perfect uitvoeren, maar ook ervoor zorgen dat de deur goed beveiligd is.

Een slotenmaker voor noodgevallen biedt het merendeel van de diensten aan die ook een standaard slotenmaker doet, maar wel met snelle hulpverlening en op elk moment. Michael Schapkul is eigenaar van de beste slotenmaker in Utrecht en helpt u graag bij vragen en advies op maat.

 

 www.locksecure.nl

Voor meer info :