Linkplaatsen
Image default
Dienstverlening

Aan Egalisee Bestratingen kunt u die klus wel overlaten!

Egalisee Bestratingen staat al jaren bekend als betrouwbare partner voor bestratingsklussen. Ook een gazon aanleggen in Breda kunt u aan de mannen van Egalisee overlaten. Bij de aanleg van een gazon komt vakmanschap kijken. Het is niet iets wat u zelf even doet in het weekend. Allereerst moet de bodem van de tuin helemaal egaal en stabiel worden gemaakt. Het is ook essentieel dat het afwateringssysteem in orde is. En dan pas kan echt begonnen worden met het gazon.

Van big slaps tot gezaaide mat

Opties om uit te kiezen zijn onder meer big slaps (deze zijn 50 meter lang en 1 meter breed), een gezaaide mat, een kunstgrasmat of grasmatten. Egalisee kan u alles vertellen over de pluspunten en mindere kanten van deze gazons. Valt de keuze op graszoden, bedenk dan dat u er na de aanleg in ieder geval twee weken niet op kunt lopen. Pas als de zoden vastgegroeid zijn, is dat weer mogelijk. De eerste periode is het belangrijk om goed te sproeien en regelmatig te maaien. 

Oprit of tuinpad in Etten-Leur?

Het leggen van een mooie bestrating in Etten Leur. Aan Egalisee Bestratingen kunt u deze opdracht zeker overlaten! Het maakt niet uit of het om een tuinpad, oprit, terras, stoep of parkeerterrein gaat. Het Egalisee-team heeft jarenlange ervaring en beschikt over een brede expertise. Communicatie vindt Egalisee erg belangrijk. Dat uit zich in het feit dat er altijd duidelijk en eerlijk wordt overlegd met de klant. Er gebeurt pas iets als u akkoord bent. En over werkzaamheden, de duur van het project en de prijs wordt in samenspraak met u 100% overeenstemming bereikt. Egalisee houdt zich aan gemaakte afspraken en staat open voor suggesties van uw kant.

Bent u benieuwd wat u allemaal aan dit bedrijf kunt overlaten? Klik eens op ‘projecten’. U zult snel een goed idee krijgen van de veelzijdigheid van deze vakmensen. Contact opnemen kan via telefoonnummers 06-53650609 en 06-38932453.

Voor meer info : https://www.egaliseebestratingen.nl