Linkplaatsen
Image default
Electronica en Computers

De juiste printer voor jouw wensen

Wat is randapparatuur bij je computer die je niet kunt missen? Misschien denk je als eerste aan je toetsenbord of aan  je computermuis, maar een goede printer is uiteraard ook een heel handige en voor veel mensen ook belangrijke toevoeging. Zet van te voren goed op een rijtje welke prestaties je van je printer verwacht. Ga je de printer op een werkplek gebruiken of is deze voor thuis?

Als het bijvoorbeeld voor gebruik in de supermarkt zou zij, is het een onmisbare optie dat je printer goed een barcode printen kan. Om dat goed te kunnen doen moet de afdrukkwaliteit natuurlijk hoog genoeg zijn om = de barcodes goed af te lezen met de diverse machines. Een hot foil printer zal daarom altijd een goede keuze zijn als je je printer met een dergelijk doel wil gebruiken. Dit zijn de printers die altijd de beste printresultaten zullen leveren. Bovendien is de  levensduur van een dergelijke printer ook lang en dus zeer economisch . Ze gaan lang mee en zijn eenvoudig in het gebruik.

Een hot foil printer kan op nagenoeg alle materialen printen die jij je kunt bedenken. Dat is uiteraard gewoon op normaal papier, maar ook leer en kunststof kan deze hot foil printer goed onder handen nemen. De printresultaten zijn bovendien veeg- en wrijfbestendig na enige droogtijd. Ook spullen voor buiten kunnen met deze printer worden bedrukt. Een beetje regen en zon kunnen de printresultaten van deze printer prima aan.

Misschien wil je wel helemaal niet zoveel van je printer. In dat geval loont het ook zeker om nog even verder te kijken naar een printer die voldoet aan jouw wensen, ook als deze wat meer summier zijn. Vaak loont het wel om gelijk een goede investering te doen, zodat je langer lol hebt van je printer en niet te snel hoeft te vervangen.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/