Een fijne werkomgeving in Amsterdam? Lees de blog.

Een bijzondere evenementenlocatie nodig? Wij van C-Beta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een locatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is dé plek voor degebe die wat wil met circulaire economie. 

Circulaire ruimte

Met een visie op de circulaire omgeving, is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Met trots kunnen wij onszelf een circulaire evenementenlocatie noemen. Graag ontvangen wij iedereen die in aanraking wil komen met onze verschillende ruimtes die wij bieden.Op zoek naar prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap? Wij bieden deze ruimte die concepten een ideeën stimuleert.  Wat voor wensen u ook heeft, wij kunnen hieraan voldoen en maken een oplossing op maat. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! 

Een unieke evenementenlocaties

U kunt terecht voor grote en kleine bijeenkomsten.  Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in Amsterdam. U heeft  de keuze om de ruimte te huren voor een dagdeel of voor de gehele dag. Ook krijgt u de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Daarnaast beschikken wij over verschillende circulaire ruimtes. Op zoek naar een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of liever een evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij ons vindt u  een passende oplossing.  Onze unieke circulaire omgeving is omringt met een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. 

Ontdek unieke evenementenlocaties

Wij van C-Beta bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten. Er is een ruime keuze uit ruimtes voor verschillende doeleinden.  Altijd is er een ruimte die aansluit bij jouw wensen. We hebben ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. De ruimtes zijn geschikt voor grote groepen voor presentaties en workshops, maar ook is de ruimte geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Liever een kleinere ruimte? Dan bieden wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop

Zoekt naar een werkplek of plek voor een evenement. Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : http://c-beta.nl/