Een hardhouten vloer is goed voor het milieu

Hoe milieubewust bent u bezig? Je valt vaak buiten de moot wanneer je niet milieubewust handelt. Kies daarom voor een bedrijf dat duurzame hardhouten vloeren produceert. Wat een hardhouten vloer precies duurzaam maakt? We leggen het u uit. Bij Origineel Chapel Parket richten ze zich erop om hout optimaal te benutten. Dit houdt in dat ze de best mogelijke hardhouten vloeren maken, en tegelijkertijd het milieu zo weinig mogelijk belasten met het productieproces. Ze werken dan ook alleen maar met hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van de FSC en PEFC. Gaat u ook voor een betere toekomst door te kiezen voor een duurzame hardhouten vloer?

Volledige hardhouten vloer geproduceerd in eigen beheer

Het is fijn om te weten dat als u een hardhouten vloer koopt, de kleur ook echt zo wordt als dat u deze besteld heeft. Het kan namelijk nogal spannend zijn. Dat komt omdat veel bedrijven hun vloeren importeren uit het buitenland en alleen maar bij u leggen. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.

Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

Ga voor een unieke uitstraling van uw huis met een hardhouten vloer. Dit maakt uw woning helemaal af. Ga daarvoor naar een specialist als Origineel Chapel Parket. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.

 

Voor meer info :