Linkplaatsen
Image default
Woning en Tuin

Inbraak en brandwerende kluizen

Overweegt u het aanschaffen van een inbraakwerende of brandwerende kluis? Slotenmaker Garant kan u hierbij helpen en van informatie voorzien. Bespreek met een specialist van Slotenmaker Garant voor welk doel u de kluis wilt gebruiken en zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Inbraakwerende kluizen

Inbraakwerende kluizen worden ook wel waardekasten genoemd. Hierin kunt u uw waardevolle items opbergen en veilig stellen voor eventuele inbraken. Een inbraakwerende kluis is een staande kast en van redelijk formaat. Laat uw kluizenadviseur daarom weten wat u van een safe verwacht, inbraakwerend, brandwerend of misschien allebei? Hij kan u dan helpen met het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Heeft u een bedrijf waar veel sleutels bewaard moeten worden? Dan kan de sleutelkluis uitkomst bieden. Deze zijn in diverse soorten leverbaar, bijvoorbeeld van solide cilindersloten tot aan sleutelkluizen met een massieve deur en verankeringsgaten. Wilt u een safe aanschaffen maar zit u niet direct te wachten op een groot object in uw woonkamer of kantoor? Verdiept u dan eens in de optie van een muurkluis, deze kluizen zijn klein en eenvoudig te verbergen.

Brandwerende kluizen

Zoekt u een brandkast omdat u belangrijke papieren, computerdata of sieraden veilig wilt stellen? Verdiep u dan eens in de eigenschappen van een documentensafe, dit zou wel eens de brandkast kunnen zijn waarnaar u op zoek bent! Een documentensafe beschermt namelijk tegen brand, in tegenstelling tot normale archiefkasten en inbraakwerende kluizen. Laat uw keuze voor welke kast u moet gaan afhangen van wat u precies in de kluis wilt opbergen, denk hierbij bijvoorbeeld aan uw sieraden, medicijnen of misschien harddisks en cd-roms. Voor deze laatste twee zijn ook kleinere brandwerende kluizen beschikbaar. Per soort is de brandvertraging verschillend, het varieert van 30 tot maximaal 120 minuten. Laat u voordat u een brandwerende safe aanschaft goed informeren door een specialist.

Het beste van twee werelden

Gaat u voor absolute veiligheid en bescherming, dan kunt u ook kiezen voor kluizen die zowel inbraakwerend als brandwerend zijn. Deze kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten en met diverse sloten.

Offerte aanvraag

Hebben wij uw interesse gewekt? Of u nou woont in Utrecht of Groningen, vraag meteen een offerte aan door het contactformulier in te vullen met uw specifieke wensen. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk een op maat gemaakt advies ontvangt.

Voor meer info : http://www.slotenmaker-nu.nl