Linkplaatsen
Image default
Financieel

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Bill is een incassobureau dat ook Veel incassobureaus en deurwaarders incasseren alleen voor bedrijven. Dat is waar Bill stopt. Ook particulieren die een incasso hebben zijn bij Bill meer dan welkom. Met debiteuren uit heel Nederland en België kunt u bij Bill terecht. Incassobureau Bill is actief binnen Nederland èn België. Een particuliere incasso opdracht wijkt af van een standaard incasso opdracht..Er moet altijd specifiek naar gekeken worden. Incassobureau voor particulieren nodig? Bill altijd inschakelen!

Het buitengerechtelijke traject

Er wordt door Bill snel een schrijven verstuurd naar uw debiteur. Er wordt vermeld wat er nog voldaan zal moeten worden. Eventueel kan een betalingsregeling afgesproken worden met uw debiteur. Dat is voor iedereen positief. Een procedure starten is tegenwoordig prijzig. Het griffierecht moet door de opdrachtgever eerst voorgeschoten worden en kan later verhaald worden op de debiteur. Om een dure procesgang te voorkomen kan via een betalingsregeling voldaan worden. We houden het zeer goed in de gaten, een keer te laat betalen en het is einde oefening.

Uw vordering indienen

Heel vaak is het belangrijk om heel snel te handelen. Dat uw vordering niet voldan wordt, kan diverse oorzaken hebben. Misschien gaat uw debiteur wel bankroet. Wanneer uw debiteur failliet gaat, valt er niets meer te halen. Er wordt dan een toezichthouder (curator) aangesteld. De toezichthouder (curator) gaat alles verdelen, maar meestal blijft er voor de crediteuren bijna niets over. Particuliere incasso’s kunt u dus altijd het beste zo snel mogelijk indienen. Ga daarom snel naar www.billincasso.nl Een klanten  account aanmaken en uw incasso opdracht invoeren is meer dan voldoende.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html