Linkplaatsen
Image default
Winkelen

Inspiratie voor leuke moederdag cadeaus

De maand mei is alweer bijna aangebroken. Dit betekent dat het ook bijna weer tijd is voor moederdag. Hoewel ik mijn moeder door en door ken, blijft het elk jaar weer lastig om een passend cadeau te vinden. Naar mijn idee heeft ze alles al en ze geeft ook nooit wensen door. Zelf vind ik het dan altijd fijn om te lezen over wat anderen aan hun moeder geven. Dit geeft mij dan inspiratie voor een leuk en uniek cadeautje. Daarom besloot ik een blog te schrijven over de cadeautjes die ik de afgelopen jaren aan mijn moeder heb gegeven. Misschien kan ik dan op mijn beurt iemand anders wat inspiratie geven!

Stoere schoenen

Mijn moeder en ik zijn het vaak over veel dingen eens, maar kledingkeuze of schoenkeuze is soms nog een lastig onderwerp. Zo vind ik dat zij te ouderwetse en saaie schoenen draagt, maar zij vindt mijn keuzes vaak weer te heftig. Toen zij vorig jaar rond moederdag dus nieuwe schoenen nodig had, vond ik het best risicovol om dit voor haar te kopen. Gelukkig kwam ik toen op internet voorbij de Philippe Model schoenen collectie. Deze collectie bestaat uit stoere, maar redelijk neutrale schoenen. Het zijn sneakers in hippe modellen, maar zonder al te opvallend model en ook verkrijgbaar in rustige kleuren. Ze was hier uiteindelijk super blij mee en draagt ze nog steeds regelmatig. Wil je dus schoenen of kleding voor je moeder kopen, ga dan altijd na of haar en jouw stijl wel op een lijn liggen. Kies voor een item dat een beetje tussen deze uitersten in ligt, dan zijn jullie allebei tevreden.

Verzorgingsproducten

Hoewel dit een redelijk cliché idee is, zijn verzorgingsproducten altijd fijn om te hebben. Denk bij jezelf na: Zou ik het zelf fijn vinden om een heerlijke crème of lekker luchtje te krijgen? Ja, natuurlijk zou je daar blij van worden! Jouw moeder dus ook. En hoewel verzorgingsproducten een redelijk standaard cadeau zijn voor moederdag, kun je natuurlijk wel uniek zijn in de manier waarop je het geeft. Een aantal jaar terug gaf ik mijn moeder bijvoorbeeld een heel leuk pakketje met een paar romantische films, wat snacks en een aantal verzorgingsproducten om zichzelf mee te verwennen. Dit is een leuke manier om toch nog een uniek cadeautje te hebben.

Een gezellig uitje

Op moederdag hoef je niet perse standaard cadeautjes te geven. Wat moeders vaak ook enorm leuk vinden, is om samen met jou iets te ondernemen. Niks is hun namelijk minder lief dan haar zoon of dochter. Neem je moeder dus een dagje op stap. Zo kun je samen naar de bioscoop, een dagje winkelen of een sportieve activiteit ondernemen. Dit is niet alleen leuk voor je moeder, maar ook voor jezelf!

Voor meer info :