Linkplaatsen
Image default
Internet

internet marketing of e-marketing

Internet marketing of E-Marketing is dé verzamelnaam voor alles wat met online advertentie en promotie te maken heeft. U kunt denken aan bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie en social media marketing. ‘Maar hoe verkrijg ik een groter klantenbereik? En hoe benader ik deze klant? Hoe vergroot ik de conversie?’ Nog geen tien jaar geleden plaatste u de advertenties in de telefoongids, de krant en sponsorde u sportclubs. Nu is Click to Business uw waardevolle investering naar een groter klantenbereik en een koppositie binnen de internet marketing en E-marketing.

Internet marketing of E-marketing is marketing anno 2013

Internet marketing of E-marketing is de marketing anno 2013. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, internet  de plek om naamsbekendheid te verkrijgen. Waar u vroeger nog de Gouden Gids opensloeg om een bedrijf te vinden, daar bent u nu door één druk op de knop. Maar onder internet marketing of E-marketing verstaan wij niet enkel de zoekmachines. Wij brengen u hogerop door social media marketing, linkbuilding en natuurlijk uw stralende website als visitekaartje.

Internet marketing of E-marketing? Click to Business gets you on top!

Internet marketing of E-marketing is een must have voor iedere organisatie. Click to Business maakt uw website klaar voor nu en de toekomst. Klikt u gerust verder bij Click to Business of vraag direct een vrijblijvende offerte op. Wij als ervaren online marktlieden bieden u alle mogelijkheden in de groei door middel van internet marketing.

Branchewinnaar van De Succesfactor

Met trots kunnen wij u meedelen dat Click to Business als beste online marketingbureau van 2014 is beoordeeld. Wij zijn branchewinnaar geworden en genomineerd voor de Nationale TV Succes Award op RTL 7. Uitzending gemist?  U kunt onze korte bedrijfsfilm ook hier bekijken.

Om dit succes te delen ontvangt iedere klant de gehele maand 15% kortingop al onze diensten.

Bobby Hasebos

Voor meer info : http://clicktobusiness.nl/