Keuze uit diverse soorten coniferen wanneer u deze gaat kopen bij de specialist!

Wilt u coniferen kopen van uitstekende kwaliteit? En wilt u keuze hebben uit diverse soorten en maten. Kies dan voor een specialist. U kunt dan onder andere kiezen voor de Chamaecyparis Lawsoniana Columnaris, een blauwe conifeer die als alleenstaande conifeer en als haagconifeer kan worden geplant. Ook de Thuja Occidentalis Smaragd, haagconifeer van Amerikaanse oorsprong, is in het assortiment van de specialist opgenomen. U kunt ook kiezen voor de Thuja Occidentalis Brabant, een groene en dichte haagconifeer voor grote en kleine hagen. En de Taxus Baccata, een snoeibare plant die zeer geschikt is als haagconifeer, wordt ook door de specialist verkocht. Verschillende soorten coniferen kopen? Dat doet u bij Boomkwekerij Arno van Nunen B.V.

Coniferen kopen? Bedrijven en particulieren kunnen bij de professional terecht

Bent u dol op coniferen en wilt u deze kopen voor in uw tuin? Of bent u op zoek naar een mooie haag voor bij uw bedrijf. Kies dan voor bijvoorbeeld een haagconifeer van Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. Zij zijn gespecialiseerd in het kweken van planten in grote aantallen en leveren aan zowel particulieren als bedrijven. En ook wanneer u de coniferen wilt verkopen of gebruiken bent u bij de specialist aan het juiste adres. Levering aan retail, hoveniers, tuincentra, groothandels, bedrijven en particulieren vormt bij de specialist absoluut geen probleem. En of u nu in Nederland woont, of buiten Nederland: coniferen kopen kan overal. De specialist levert ook aan klanten door heel Europa.

Coniferen van hoogwaardige kwaliteit kopen

Als u bijvoorbeeld coniferen wilt kopen, wilt u toch ook verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Kies daarom voor de specialist. Deze kweekt met grote zorg en de juiste materialen. Dat is namelijk de basis van een goede teelt. Bij Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. wordt gewortelde stek in eigen kassen geproduceerd, zodat de kwaliteit geheel in eigen handen van de specialist blijft. Ze blijven vervolgens een jaar op bedden waarna ze verplant worden. Na twee tot drie jaar in volle grond, waarbij ze regelmatig worden ondersneden en getopt, worden ze afgeleverd. Daarvoor beschikt de specialist over een modern machinepark. Een uitstekende plant met een goede kluit: dát is wat de specialist u levert wanneer u coniferen gaat kopen.

Voor meer info :