Kies voor betaalbaar slaapcomfort en bekijk de Tempur aanbieding in de showroom

Bent u op zoek naar een fijn matras van Tempur dat ook nog eens in de aanbieding is? Ga dan eens langs bij een speciaalzaak op het gebied van gezond en betaalbaar slaapcomfort, zoals Horsten Slaapcomfort. Zij hebben regelmatig leuke aanbiedingen. Nu is er een Tempur aanbieding gelanceerd waarbij u maar liefst 50% korting op het tweede artikel krijgt. Dat is nog eens voordelig winkelen. Zo ontvangt u uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is waar deze speciaalzaak dan ook voor staat. Naast matrassen vindt u hier ook slaapsystemen, linnenkasten en comfortabele boxsprings. Ook biedt deze specialist een speciaal assortiment seniorencomfort aan. De deskundige specialisten van Horsten Slaapcomfort kijken graag samen met u naar uw slaapstijl en wensen om zo de beste Tempur aanbieding te kunnen geven. 

Regelmatig een Tempur aanbieding bij de specialist op het gebied van matrassen

Wilt u ook een Tempur matras dat in de aanbieding is? Kijk dan eens naar de gunstige aanbieding van Horste Slaapcomfort. Daar ontvangt u vijftig procent korting op het tweede artikel. Iedereen kent het merk Tempur wel. Zij bieden zowel matrassen als hoofdkussens aan zodat u optimaal slaapcomfort ervaart. De unieke open-celstructuur absorbeert het Tempur materiaal, waardoor de druk op belangrijke zones wordt verlicht. Naast Tempur vindt u ook andere hoogwaardige merken, zoals Pullman, Sealy, Velda, Ubica en Wiemann. U bent van harte welkom in de grote showroom van Horsten Slaapcomfort te Waspik waar u het gehele assortiment op uw eigen tempo kunt bekijken om zo tot een weloverwogen beslissing te komen. Komt u er niet helemaal aan uit? Dan staan de medewerkers klaar om u van professioneel advies te voorzien. 

Een Tempur aanbieding en nog veel meer bij de slaapcomfort speciaalzaak

Voor een Tempur aanbieding, kunt u uitstekend terecht bij Horsten Slaapcomfort. Deze speciaalzaak biedt naast Tempur matrassen ook slaapsystemen, linnenkasten, boxprings, commodes en nachtkastjes. U vindt er alles voor de perfect inrichting van uw slaapkamer! Daarnaast vindt u in het assortiment van deze speciaalzaak alleen de beste merken. Denkt u hierbij aan topmerken als Pullman, Ubica, Wiemann, Sealy en Velda. Bent u van plan om naar de showroom in Waspik te komen? U kunt online alvast het aanbod bekijken, zodat u goed voorbereid de showroom bezoekt. Hier staan de servicegerichte medewerkers al op u te wachten om u kennis te laten maken met gezond en betaalbaar slaapcomfort en de Tempur aanbieding.

Voor meer info :