Linkplaatsen
Image default
Gezondheid

Kom eens langs bij acupunctuur Etten Leur

Kent u dat gevoel? Dat u het veel stress ervaart in uw dagelijks leven. De klachten die hier vaak bij komen kijken zijn hoofdpijn, vermoeidheid, buikpijn en psychosomatische klachten. Vaak vernemen wij dat mensen al bij allerlei instanties zijn geweest om deze klachten te laten verhelpen. Maar ook al te vaak zonder resultaat. Wij zouden u dan graag een keer uitnodigen bij acupunctuur Etten Leur. Ons bedrijf is namelijk volledig gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde. Deze alternatieve vorm van geneeskunde heeft al miljoenen mensen wereldwijd geholpen en bestaat inmiddels al meer dan 5000 jaar!

Bij welke klachten werkt het?

Er zijn zéér veel klachten waarop Chinese geneeskunde van toepassing is. Wel willen wij u adviseren op het moment u bepaalde klachten voor het eerst ervaart, altijd eerst naar de huisarts te gaan om ernstige ziektes uit te sluiten. Op het moment dit is gebeurt zien wij u graag bij ons in de praktijk. Na een intake van 30 minuten zullen wij afhankelijk van uw klachten een behandelplan gaan samenstellen. Dit ontvangt u in veel gevallen direct of de volgende dag. Hierin adviseren we hoeveel sessies wij aanraden en wat de verwachtingen zijn. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende klachten. Van buikpijn tot hoofdpijn acupunctuur kan helpen bij een zeer breed scala aan verschillende klachten. Twijfelt u of u in aanmerking komt, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u dan natuurlijk graag.

Waar zitten jullie?

Onze praktijd voor Chinese geneeskunde kunt u vinden in Etten Leur. Vanuit hier bieden wij onze behandeling op onze locatie aan. De meeste behandelingen duren ongeveer 30 minuten tot een uur. U zult vaak direct al na de behandeling merken dat u zich wat beter voelt. Kom snel een langs!

 

 

 

 

 

 Voor meer info :