Nette afwerking wanneer u beton ciré gaat kopen

Door beton ciré te kopen kunt u uw muren op een bijzondere manier bekleden. En weet u wat mooi is? Doordat deze manier van stuken een relatief lange levensduur heeft, is het verhoudingsgewijs niet eens duurder dan andere manieren van stuken.  Kies wel voor een bedrijf waar u niet alleen beton ciré kunt kopen, maar dat u ook helpt bij het aanbrengen en afwerken van de stuclaag. Kom anders eens kijken bij de speciaalzaak van Stuc en Stone in Schijndel. In de showroom bekijkt u alle mogelijkheden. Voor ieder budget is er een geschikte oplossing te vinden. Het is ook lekker makkelijk dat u voor het kopen van de beton ciré en de afwerking op uw muren maar een bedrijf in hoeft te schakelen. Dat werkt een stuk sneller en voorkomt misverstanden!

Op zoek naar een unieke look? Wat dacht u ervan om beton ciré te kopen?

Bent u aan het klussen in uw huis? Dan doet u er goed aan om eens een kijkje te nemen op de website van Stuc en Stone. Dit is een specialist afkomstig uit Schijndel. In de webshop kunt u beton ciré kopen in vrijwel iedere kleur die u mooi vindt. Kies de kleur die het beste past bij de rest van uw interieur en de vloer. Sterker nog, kies desgewenst voor een andere kleur en laat de vloer ook bekleden met beton ciré! Een glad resultaat wordt gegarandeerd door de ervaren medewerkers bij deze Brabantse expert op het gebied van vloer- en wandbekleding. Of kom eerst gezellig even langs in de showroom om de mogelijkheden van dichtbij te bekijken. Stuc en Stone, gewoon keigoed!

Kies zelf de kleur als u beton ciré gaat kopen

Door beton ciré te kopen bij Stuc en Stone creëert u een compleet nieuwe uitstraling in uw woning. Wilt u ook de look van uw woning eens compleet omgooien? Het wordt dan wellicht een beetje te gek om ook alle meubels en de keuken te vervangen omdat deze anders niet past bij uw nieuwe wandbekleding of vloer. Stuc en Stone heeft hiervoor een oplossing. In plaats van uw meubels bij uw muren te laten matchen, draait u het gewoon om! Kom in de showroom kijken naar de verschillende soorten beton ciré die u in oneindig veel kleuren kunt kopen. Neem als u langskomt meteen foto’s mee van uw huidige interieur en ga samen met een adviseur op zoek naar de kleur die perfect matcht bij uw bank, eettafel of keukenblok.

Voor meer info :