Linkplaatsen
Image default
Dienstverlening

Noteer CleanJack op uw checklist als u een eigen schoonmaakbedrijf wilt starten

Heeft u besloten dat u uw eigen schoonmaakbedrijf wilt beginnen? Wanneer u dit vanaf het begin zorgvuldig aanpakt, kan dit een succesvolle, winstgevende toekomst betekenen. Wel dient u uiteraard met enkele zaken rekening te houden. Eén daarvan is de hoge concurrentie waarvan binnen deze branche sprake is. Dit vergt een waterdicht ondernemingsplan, een onderzoek naar uw doelgroep en het stap voor stap opbouwen van een netwerk. Daarbij is het van het grootste belang dat u zich van uw concurrenten kunt onderscheiden.

Uw administratie op de juiste manier bijhouden

Een belangrijk onderdeel van het hierboven genoemde ondernemersplan is het financiële plan. Hierin beschrijft u uw verdienmodel: hoeveel geld investeert u, welke bedragen vraagt u voor de diensten die u levert en op welk moment verwacht u winst te kunnen gaan maken? De financiële voortgang van uw prille onderneming kunt u alleen monitoren wanneer u dit op de juiste manier bijhoudt. Registratie en administratie zijn dan ook van doorslaggevend belang. Hiervoor gebruikt u het liefst een software voor schoonmaakbedrijven, waaronder CleanJack. Meer hierover leest u op de website van M.I.D. Software Engineering.

Tijds- en aanwezigheidsregistratie

CleanJack is een software waarmee u de tijds- en aanwezigheidsregistratie van uw werknemers bijhoudt. Dit doet het zeer secuur. Kleine afwijkingen kunnen immers al een groot effect hebben op de cijfers van uw onderneming. Zeker in een markt met zeer beperkte marges, telt dit nog zwaarder. Als manager kunt u ieder proces real-time volgen en zo ingrijpen waar nodig. Met deze software voor schoonmaakbedrijven kunt u zodoende ook gemakkelijk potentiële resultaatverbeteringen in kaart brengen.

Neem contact op met deze specialisten

Software voor schoonmaakbedrijven, waaronder CleanJack, vindt u bij M.I.D. Software Engineering. Deze specialist is in Deerlijk gevestigd en is al dertig jaar actief op dit gebied. De softwarepakketten maken u het werk als ondernemer een stuk eenvoudiger. Neem dus zeker contact op met de experts van dit bedrijf als u interesse heeft in deze software voor schoonmaakbedrijven. Zij beantwoorden met veel plezier uw vragen.