Snel terecht voor een herniabehandeling

U kunt meteen terecht voor een eerste consult. Hier vult u een vragenlijst in, die u bespreekt met de chiropractor. Wat zijn uw klachten? En wat is uw medische voorgeschiedenis? Er wordt onder andere gekeken naar uw rugklachten, aangezien deze voor iedereen weer anders zijn. Het zenuwstelsel, bindweefsel, gewrichtskapsels, tussenwervelschijven, wervels en spieren spelen hierbij een belangrijke rol. Het kan zijn dat rugklachten bij verschillende patiënten sterk op elkaar lijken, maar dit wil niet zeggen dat de onderliggende oorzaak ook hetzelfde is. Zijn uw klachten zorgvuldig geanalyseerd? Dan ontvangt u de resultaten tijdens het tweede consult en wordt en een persoonlijke hernia behandeling opgesteld.

Wat is een hernia waarvoor u een hernia behandeling moet ondergaan?

Hernia komt veel voor. Hierbij heeft u last van een tussenwervelschijf in de nek of rug die uitstulpt. En dit is ook precies de reden waardoor een hernia behandeling u de nodige verlichting biedt. Deze uitstulping drukt namelijk op een zenuw, waardoor u vervelende pijnklachten kunt ervaren. Van pijn in de onderrug tot aan pijn in de benen: de intensiteit is wisselend en kan op verschillende plekken in het lichaam voorkomen. De een voelt nauwelijks tot geen pijn, terwijl de ander dagelijkse werkzaamheden niet meer uit kan voeren. Loop niet langer meer met deze pijn rond en laat u behandelen door de professionals van Chiropractie Munksgaard.

Symptomen waarvoor een hernia behandeling dé uitkomst kan zijn

Rug- en nekklachten zijn er in allerlei verschijningsvormen. Heeft u veel pijnklachten? Misschien heeft u een hernia. Heeft u pijn of een tintelend/doof gevoel in een been of onder de knie? Verergerde pijn tijdens het niezen, hoesten of in bepaalde houdingen? Of ontstaat er krachtsverlies in het been of een lage rugpijn? Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties waarbij een hernia behandeling een uitkomst kan zijn. Het is voor alle situaties aan te bevelen om een gespecialiseerde partij in te schakelen om uw hernia te laten behandelen, zoals bioj Chiropractie Munksgaard. Hier kan namelijk op een professionele manier gekeken worden naar ernst van de klacht om zodoende een behandeltraject op maat samen te stellen.

Voor meer info :