Specialist in meubelreiniging nabij Eindhoven hanteert duurzame aanpak

Kiest u voor meubelreiniging in omgeving Eindhoven? Dan weet u direct dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu. Voor de schoonmaak en het onderhoud van meubels maken ze gebruik van een innovatieve en bovenal milieuvriendelijke aanpak. Sterker nog, ze hebben hun complete reiniging speciaal ontwikkeld om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Zo gebruiken ze slechts een vijfde deel van het water vergeleken met traditionele reinigingsmethodes. Daarnaast is hun milieuvriendelijke koolzuurmethode pH neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Ze maken namelijk geen gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. Bij deze specialist kunt u met een goed gevoel uw meubels laten reinigen.

Dankzij de meubelreiniging specialist nabij Eindhoven zien uw meubels er weer als nieuw uit

Is de kleur van uw meubelstuk verkleurd door de zon? Dan gaat u al snel op zoek naar nieuwe meubels. Dat is zonde want vernieuwing van meubilair is behoorlijk aan de prijs, en vaak nog niet nodig. In veel gevallen is een wat smoezelig uitziende bekleding namelijk heel makkelijk op te lossen, namelijk door middel van meubelreiniging door de expert uit regio Eindhoven. Met behulp van de innovatieve Chem-Dry methode zorgt de hoogwaardige service van een gespecialiseerd bedrijf ervoor dat alle vuildeeltjes worden verwijderd uit uw meubilair. Na zo’n behandeling zien uw meubels er weer precies zo uit als wanneer u ze net kocht.

Meubelreiniging, voor de meest hardnekkige vlekken in regio Eindhoven

Vlekken ontstaan op plekken waar wordt geleefd. Gaat er een glas wijn over de bank? Of organiseert u een gourmetavond? Een ongeluk zit in een klein hoekje en een vlek is zo gemaakt. Natuurlijk gaat u eerst zelf aan de slag. Boenen en schrobben met water en zeep op de vlek, maar het blijkt niets te helpen.  Dan is het tijd om de professional op het gebied van meubelreiniging in de omgeving Eindhoven in te schakelen: Chem-Dry van Gulik. Met hun revolutionaire methode van meubelreiniging laten zij zelfs de meest hardnekkige vlek als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Voor meer info :