Linkplaatsen
Image default
Woningen

Tips voor het creëren van een echte prinsessenslaapkamer

Plots is de wereld van je dochter allemaal prinsessen. Als je je voorbereidt om de “Let’s Go” van Frozen zelf te bevriezen, moeten zelfs de letters het hele thema naar een nieuw niveau tillen. Princess kamer! Zo creëer je sprookjesachtige effecten in je lieve slaapkamer.

Roze en glitter

Natuurlijk zijn er overal clichés, maar de prinses houdt gewoon van roze en glitter. Je hoeft zeker niet alle muren van de kamer roze te schilderen. Met een aantal prachtige details creëer je een speels prinses-effect: roze kroonluchter, roze fotolijst, kussenkruk op glanzende stof, glanzende kussens, … gecombineerd met de accentmuur in het prinsesbehang Dat is het!

Voor de prinsesdroom

De echte prinses slaapt op het prinsesbed. Mama / papa heeft wat vaardigheden nodig, maar als je kleine meisje vanaf nu in het prinsesbed kan slapen, zal ze altijd een model zijn. Pinterest staat vol met interessante DIY-ideeën! Als er geen beter timmerwerk voor je is, ontspan dan, een matig hemelbed kan je ook magie brengen.

Prachtige prinsesgordijnen

Heb je in het kasteel eenvoudige witte gordijnen zien hangen? Niemand van ons. Daarom zijn de gordijnen in de prinsessenkamer erg luxe. Weet je, die grote gordijnen hangen prachtig voor het raam. Doe het!

 Rijtuigen, paarden, prins …

Om het thema te versterken, kun je muurstickers gebruiken. Ze zijn gemakkelijk te vinden en geven de kamer echt iets meer. Denk aan alles wat met prinsessen te maken heeft: koetsen, paarden, prinsen, kastelen, kronen, harten, kikkers, enz.

Spiegel spiegel

Is het een absolute musthave voor de kleine prinses? Kaptafel! Plaats de klaptafel in de slaapkamer en plaats er een spiegel boven. Ook de kleuren en het vakmanschap zijn erg interessant. Eindelijk, het dekbedovertrek met prinsesthema verrast uw kleine meid, en het werk dat u doet als vader / moeder is verre van succesvol.

https://be.propenda.com/keyword/mooie-slaapkamer.html