Linkplaatsen
Image default
Woning en Tuin

Verhuizen!

We gaan verhuizen! We zaten er al een tijd op te azen maar nu is toch echt het huis van onze dromen vrijgekomen. Het stond bij ons iets verderop in de straat en we hebben het er eigenlijk al jaren over. Ook hebben we de bewoners al verschillende keren aangegeven dat als ze wilden verhuizen en een koper zochten ze ons als eerste moesten bellen. We hoefde eigenlijk helemaal niet te verhuizen want we wonen hier pas 5 jaar alleen voor dit huis kunnen alle andere huizen wijken en hier blijven we de rest van ons leven wel wonen denk ik.

Eiken vloeren gezocht

We zijn al aardig aan het verbouwen en er moeten nog verschillende dingen gebeuren. Het belangrijkste is denk ik wel de nieuwe vloer in de woonkamer. De houten vloer die er nu in ligt is helemaal verrot en moet er dus helemaal uit. We moeten dus een nieuwe vloer kopen en we zijn er ook al uit over wat voor vloer het gaat worden. We zijn nu al een tijdje aan het kijken naar eiken vloeren en dit vinden we eigenlijk wel erg mooi passen bij ons nieuwe huis. We hebben al verschillende eiken vloeren gezien en hebben nu een afspraak gemaakt met Bax houthandel. Het is ideaal want bij Bax houthandel komen ze de vloer afleveren en ook gelijk leggen. Zo zien je eiken vloeren er helemaal nieuw en goed uit zodra ze liggen. We kwamen bij Bax door wat recensies te lezen op het internet, omdat deze goed waren besloten we contact op te nemen. We werden erg vriendelijk geholpen en de bestelling werd gedaan.

Nieuwe eiken vloeren

Het nieuwe huis met de nieuwe vloer ziet er echt schitterend uit. We zijn er te spreken over de werkwijze van Bax houthandel en zullen deze vakmannen dan ook zeker aanraden bij mensen die ook een nieuwe vloer zoeken.

Voor meer info :