Linkplaatsen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom zou u kiezen voor Dräger als merk voor uw gaspakken?

Indien uw bedrijf actief is in de industriesector en uw werknemers vaak in contact komen met gevaarlijke stoffen en gassen, zijn er verschillende manieren om hen te beschermen. Zo zijn er verschillende fabrikanten van gaspakken, waaronder Dräger. Waarom zou u voor dit Duitse merk kiezen? Dit Duitse merk bestaat al sinds 1889 is heeft zich ontwikkeld tot een van meest gekende merken in de industriewereld. Indien u gaspakken van dit merk koopt, bent u dus 100 procent zeker van kwaliteit. Volgelaatsmasker.be uit Hoboken is een specialist in veiligheid en hygiëne en biedt allerlei producten die veiligheid binnen uw bedrijf garanderen, waaronder gaspakken van het merk Dräger.

Topservice bij dit bedrijf

Bij deze specialist kunt u servicepakketten op maat kopen. Dat wil zeggen dat ze u advies aanbieden over wat voor u het meest interessant is en ook ineens een contract afsluiten om uw pakken te laten onderhouden op regelmatige basis. Door uw pakken regelmatig te laten onderhouden, kunt u vermijden dat er grote schade aan uw pakken is. Dat kan in uw sector immers grote gevolgen hebben. Merkt u toch schade op? Dan kunt u altijd bij dit bedrijf terecht voor een herstelling op maat. Ze zorgen voor een grondige reparatie en kijken nadien alles na tijdens allerlei tests. Wilt u uw pakket het liefst aankopen of huurt u toch liever? Het is allebei mogelijk! Ook het reinigen van uw pakken behoort overigens tot het aanbod van deze veiligheidsspecialist.

Kies voor deze specialist

Indien u denkt dat de Dräger gaspakken de veiligheid binnen uw bedrijf kunnen verhogen, wacht u het best niet te lang met Volgelaatsmasker.be te contacteren. Als veiligheidsbedrijf uit Hoboken staan ze voor u klaar met advies op maat, zodat u perfect weet welk type van gaspakken u nodig heeft. Ze helpen bovendien maar al te graag met het bepalen van de meest geschikte formule.

https://www.volgelaatsmasker.be/