Zitcomfort en eigentijds design vind je terug in ontwerpen meubelfabriek

Op zoek naar een meubelfabriek voor nieuwe zitmeubels? Omdat je een nieuwe woning hebt gekocht? Of omdat je het verouderde interieur nieuw leven wilt inblazen? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je een of meerdere nieuwe zitmeubels wilt aanschaffen. Daarnaast zijn er ontzettend veel meubelzaken waar je uitgebreide collecties vindt. Met comfortabele zitmeubelen bij Jamé kies je voor eigentijds design én zitcomfort. Dat is ook waar deze meubelfabriek in Druten bekend om staat. Daarnaast is de collectie zeer uitgebreid. Een moderne hoekbank, een betaalbare designbank, een leefbank of een model met allure? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Werkwijze van ervaren meubelfabriek

Wil je een nieuw zitmeubel aanschaffen? Dan wil je verzekerd zijn van kwaliteit én ultiem zitcomfort, nietwaar? Dan kies je voor Jamé. Maar wellicht wil je meer weten over de werkwijze. Zo wordt in de rompenmakerij de basis van het comfort gelegd waarna de zittingen grotendeels worden voorzien van koudschuim. Zo blijven de meubels jarenlang in vorm en zorgt het voor hoogwaardig zitcomfort. Daarna worden de stoffen met geavanceerde machines gesneden waar zo nu en dan ook handwerk bij komt kijken. Vervolgens worden de zitmeubelen gestoffeerd. Dit gebeurt met nauwkeurigheid en de grootste aandacht. Ieder detail moet immers kloppen.

Ware ambacht duidelijk merkbaar in meubelfabriek

Mooie meubelen worden met ambacht gemaakt. Dit is dan ook waar je van bent verzekerd bij een meubelfabriek in Druten. Je voelt, je ervaart en je ziet de ware ambacht terug in de hele collectie. Het gehele traject, van ontwerp tot stoffering, vindt plaats in de meubelfabriek van Jamé. De meubels worden geproduceerd met karakter en persoonlijkheid, die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. Zo worden de stoffen zorgvuldig uitgekozen en met geavanceerde machines gesneden en worden uitsluitend de beste stukken leer geselecteerd. Bovendien heb je de keuze uit een ruime collectie waardoor je altijd vindt wat je zoekt.

Voor meer info :