Zorg dat de dakkapel die u gaat kopen goed geïsoleerd is

De voornaamste reden waarom mensen de keuze maken een dakkapel te gaan kopen, is het creëren van meer licht en ruimte in huis. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook hartstikke luxe uit: een echte investering in uw huis. Maar waar moet u nu precies op letten bij het kopen van een dakkapel? Het is nou niet iets dat op uw wekelijkse boodschappenlijstje verschijnt. Het belangrijkste van een dakkapel is dat deze goed geïsoleerd is. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer de energierekening omhoogvliegt, omdat alle warmte er via slecht afgedekte kieren in uw dakraam vandoor gaat. Kies daarom voor een dakkapel van BASkapel. Deze zijn namelijk standaard uitgerust met VELUX HR++ glas en worden professioneel gemonteerd. Dat is én extra ruimte én meer daglicht in uw woning én een lekker warm huis! Kom snel kijken bij een dealer bij u in de buurt.

Een prefab dakkapel kopen: snel geplaatst en staat als een huis!

Heeft u al eens gehoord van de term Prefab? Dit fenomeen wordt steeds populairder. Weet u wat het precies inhoudt? Of beter nog, welke voordelen het voor u meebrengt? Prefab houdt in dat u een bouwwerk, in dit geval een dakkapel of dakraam, kunt kopen dat vrijwel in zijn geheel in de fabriek in elkaar wordt gezet. Ok, en dan? Nou, omdat er geen losse onderdelen van heinde en verre besteld hoeven te worden, zijn prefab producten een stuk goedkoper! Een tweede voordeel is dat de dakkapel in zijn geheel op het dak gemonteerd kan worden. Een stuk sneller dan alles op het dak op moeten bouwen! Goedkoper én sneller, dat zijn toch voordelen die u niet laat liggen? Kijk voor uw nieuwe prefab producten bij een van de dealers van BASkapel.

Kom in de showroom kijken naar het dakraam dat u wilt kopen

Wanneer u van plan bent een dakkapel te kopen, is het altijd aan te raden om even langs te gaan bij een showroom. Tegenwoordig lijkt het zo makkelijk om een dakraam of dakkapel te bestellen in een webshop. Webshops zijn tegenwoordig veel overzichtelijker en hebben mooie HD-foto’s van hun producten. Daar zitten echter ook nadelen aan. Hoe mooi een foto ook is, het levert altijd een vertekend beeld op van het product. Kom daarom eens langs bij een dealer van BASkapel om de collectie van dichtbij te bekijken. U kunt dan meteen om advies vragen aan een van de medewerkers. Tip: neem foto’s mee van de buitenkant van uw woning, zodat een adviseur aan u kan laten zien welke dakkapellen geschikt zijn voor uw woning.

 

Voor meer info :