Linkplaatsen
Image default
Gezondheid

De beste regressietherapeut inschakelen voor jouw lichamelijke en mentale klachten

Heb jij al een lange tijd last van verschillende klachten? Of ga jij momenteel door een zware periode doordat jij een trauma aan het verwerken bent? Voor deze, en andere gevallen, helpt een ervaren regressietherapeut je graag verder. Met behulp van een regressietherapeut ga jij op zoek naar de oorzaak van jouw klachten of aandoening. Deze oorzaak wordt gevonden in jouw onderbewustzijn en met behulp van hypnotherapie kom jij tot deze inzichten. Ben jij benieuwd wat deze therapievorm voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op met Goethals Therapie.

Is regressietherapie geschikt voor jou?

Regressietherapie is geschikt voor iedereen. De kracht aan deze therapie techniek is dat het voor zowel zware als milde klachten effectief op is. Het helpt mensen te begeleiden tijdens trauma herstel, maar het zorgt er ook voor dat mensen geen last meer hebben van rugpijn. De meest voorkomende klachten waardoor mensen de stap naar de regressietherapeut nemen, hebben te maken met depressie, angst of fobie, eetproblemen, een burn-out, of andere klachten. Zoals je kunt zien zijn de klachten erg uiteenlopend. Hoe duidelijker de klacht is, hoe sneller je tot verheldering kunt komen tijdens de sessie. Een ervaren regressietherapeut neemt in de meeste gevallen niet langer dan drie sessies om tot de oorzaak en verlossing te komen.

De beste begeleiding om jouw klachten op te lossen

Iedereen is anders en iedereens klachten zijn daarom uniek. Het belangrijke aspect van de regressietherapeut is om jou ook als een uniek persoon te behandelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij je snel op jouw gemak voelt tijdens de sessie, maar het zorgt ook dat jij je gezien voelt. Doordat jij je onderbewustzijn gaat beleven is het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt tijdens de sessie. Jouw lichaam houdt vaak het antwoord op verschillende vragen vast en met behulp van hypnotherapie begeleid deze ervaren regressietherapeut je naar deze antwoorden.

https://francisgoethals.be/