Linkplaatsen
Image default
Mode en Kleding

De populairste portemonnee voor mannen

Een portemonnee is niet iets dat je vaak opnieuw koopt. Als je je concentreert op merken die portefeuilles van de beste materialen leveren, kun je er gemakkelijk een bemachtigen die jaren, zelfs tientallen jaren meegaat.

De sleutel bij kwaliteit is te onthouden dat alle leer niet gelijk gemaakt is. Hoe het leer behandeld en gekleurd wordt, samen met het dier waarvan het afkomstig is, kan allemaal invloed hebben op de levensduur van het product.

Kies een tijdloze stijl
Net als bij de kwaliteit van de materialen geldt dat als je een tijdloze, klassieke portemonnee stijl zoekt, dat de noodzaak om een andere te kopen als die eenmaal uit de mode raakt, teniet gedaan wordt. Dat betekent dat je kleuren als bruin, zwart of navy moet kiezen die nooit uit de mode zullen raken.

De populairste stijlen portemonnees zijn gewoonlijk die met een eenvoudig, functioneel bestaan en daar is niets mis mee.

De dubbelgevouwen portemonnee
Het is de meest gebruikte portemonnee door mannen. De keuze van zowel man als jongen. Als dit je soort portemonnee is, kies dan altijd voor leer, want dat behoudt zijn knappe façade langer dan andere materialen.

Zijn populariteit bij mannen is te danken aan zijn functionaliteit om alles wat je nodig hebt in te kunnen bewaren. Geld, ID en pasjes zitten er allemaal netjes in opgeborgen en als je de juiste slanke optie kiest zit hij mooi in je broekzak.