Linkplaatsen
Image default
Groothandel

Dit bedrijf is dé expert in koelruimtes zoals een vriescel

Veel bedrijven hebben nood aan een goede koelcel of vriescel. Maar waar vindt u de ideale vriescel bij uw bedrijf? Een goed startpunt is Koel Expert. Zoals hun naam al zegt, zijn zij dé expert op gebied van koelapparatuur. Zij verkopen een groot aantal verschillende koelcellen en vriescellen en zij leveren die ook op locatie. Daarnaast helpen zij met de installatie en zorgen zij later voor het onderhoud en herstellingen aan uw koelcel of vriescel. Ook koelcellen op maat zijn geen probleem voor hen. Bent u nog niet overtuigd? Dankzij hun keuze om enkel online te verkopen, krijgt u bij hen de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

De voordelen van bestellen bij deze specialisten

Wanneer u bij deze experts bestelt, rekent u niet alleen op de beste producten, maar ook op de beste service. Zo geniet u bij hen van volgende voordelen:

–        Ze leveren de bestelde apparatuur steeds zo snel mogelijk. Vaak is dit al de dag na uw bestelling. Indien uw bestelling in voorraad is, duurt de levering nooit langer dan vijf dagen.

–        Ze contacteren u ook op voorhand om een uur af te spreken, zodat ze nooit ongelegen komen.

–        De experts van dit bedrijf komen uw apparatuur bovendien ter plekke zelf installeren. Zo bent u er zeker van dat alles in orde is.

–        Ze leveren niet alleen in België, maar ook in Nederland, Duitsland, Luxemburg en eventueel daarbuiten op aanvraag.

–        Koel Expert zorgt ook voor het onderhoud van uw koelcel of vriescel en eventuele herstellingen.

–        U kunt ook een koelgroep op afstand krijgen, evenals.

Neem contact met hen op of plaats een bestelling

Bent u op zoek naar een nieuwe koelcel of vriescel? Of wilt u genieten van hun uitstekende service, waaronder het onderhoud van uw koelcel? Stuur hen dan een e-mail of bel hen op. U vindt hun contactgegevens op de website. Ze zullen u graag verder helpen!