Linkplaatsen
Image default
Aanbiedingen

Waarom zou jij een vastgoedmakelaar inschakelen?

Waarom zou jij een vastgoedmakelaar inschakelen?

Je zult je misschien wel afvragen waarom je een vastgoedmakelaar zou inschakelen. Wel, het antwoord hierop is eenvoudig. Deze persoon gaat jou helpen met verschillende zaken wanneer jij interesse hebt om je vastgoed te verkopen. Ben jij benieuwd met wat een vastgoedmakelaar jou kan helpen? Lees dan zeker verder.

Wat is de waarde van jouw pand?

Stel je voor, je wilt een pand verkopen maar je hebt geen idee hoeveel je ervoor kan vragen. En wat nu als je het dan zou verkopen voor veel minder geld dan dat het eigenlijk waard is. Om dit te vermijden gaat een makelaar jou hiermee helpen. Een vastgoedmakelaar gaat de waarde van jouw pand schatten. Dit is een van de belangrijkste taken die een makelaar heeft. Mocht je de prijs van het pand zelf willen bepalen, dan is er een kans dat het over of ook onder de waarden zit. Onderwaarderen is niet leuk want dan krijg je minder voor je geld. Met overwaarderen zul je misschien denken dat je er meer geld mee kan verdienen, maar toch is dit niet zo verstandig. Het heeft verschillende nadelen zoals mensen afschrikken, en niemand komt meer naar je pand kijken. Een goede schatting door een vastgoedmakelaar is dus dé oplossing.

Ken jij alle informatie over jouw pand?

Ben jij in het bezit van alle relevante informatie over je pand? Hierbij denken we aan vergunningen, eigendomstitels, attesten en nog zoveel meer. Er is een mogelijkheid om zelf deze informatie te verzamelen, maar dat kost enorm veel van je tijd en zeker als je hier geen ervaring in hebt. Mocht je bezoekers krijgen voor het pand, moet je ook alles zelf regelen. Ook al de vragen over het pand zul je zelf moeten beantwoorden. Wil je dit liever niet doen en wil je een professional hiervoor inschakelen? Wij raden de professionals van Kasper enKent aan.

Wat zijn de voordelen van Kasper en Kent?

Kasper en Kent zijn jonge en gedreven makelaars. Het grote voordeel aan Kasper & Kent is dat zij jouw vastgoed regelen én tegelijk ook de marketing ervan doen. Twee in één dus. Het is dus een full-service vastgoedbureau die jouw woning zo optimaal kunnen verkopen of verhuren. Daarnaast zijn ze in meerdere steden aanwezig zoals Brussel, Antwerpen, Mechelen en nog veel meer. Benieuwd naar wat jouw mogelijkheden zijn bij de makelaars/ marketeers van Kasper & Kent? Bezoek dan zeker de website.

https://www.kasperkent.be/