Linkplaatsen
Image default
Groothandel

Een vlotte import van uw wagen

Voor een auto die u koopt vanuit het buitenland, moet u bij Trex Cars zijn! Zij zijn gespecialiseerd in auto-import in België. Als u bijvoorbeeld een auto op het oog hebt die u wilt kopen vanuit Duitsland, raden wij ze zeker aan. Dit vanwege hun expertise, ervaring en hun kwalitatieve aanpak. Ze zorgen ervoor dat u geen problemen ondervindt tijdens het gehele proces van een nieuwe wagen importeren. Van transport over verzekeringen tot het kiezen van een passende wagen: ze regelen alles tot in de puntjes.

De expert die u helpt voor een vlotte invoer

Als u zich aansluit bij de kenners van Trex Cars om uw volgende auto te kopen vanuit Duitsland en de import ervan tot in de puntjes te laten regelen in België, verloopt dat in zeven stappen. Die sommen we hier even voor u op:

  • Allereerst start uiteraard de zoekopdracht. Daarin helpen deze kenners u graag verder om een wagen te vinden die u op het lijf geschreven is;
  • Naargelang uw budget voeren ze een onderhandeling met de verkoper;
  • Ze beklinken de deal en betalen;
  • Een verzekerd transport zorgt ervoor dat uw wagen zonder krassen aankomt in België;
  • Alles wordt tiptop in orde gemaakt bij de douane: uw preregistratie verloopt geheel volgens de wet;
  • Als u dat wilt regelen ze de keuring en zorgen ze ervoor dat uw auto via een onderhoud klaar is om de baan op te gaan;
  • Na de verkoop geven ze uw wagen een technische service.

De specialisten staan voor u paraat

Hier leest u alles over de diensten van deze specialist: https://www.trexcars.be/auto-kopen-vanuit-duitsland/. U kan bij deze kenner terecht met al uw vragen. Om een auto te kopen vanuit Duitsland en de import ervan te verzorgen in België, bent u bij deze kenners op het goede adres, zoveel kunnen we u verzekeren. Ze staan paraat voor u, dus ga zeker eens langs of neem contact met hen op. U zult er geen spijt van krijgen, dat kunnen we u garanderen. Zo kan u misschien wel heel wat centen uitsparen dankzij een verstandige import van uw volgende wagen.