Linkplaatsen
Image default
Bedrijven

Emob België, uw meubel en slaapkamer specialist

Het e-commerce concern Emob.be is een totaal leverancier voor vele artikelen. Het is een woonboulevardwinkel, maar dan online. Het bedrijf kent een ruim assortiment en heeft zich gespecialiseerd in meubels. Voor in de woonkamer, keuken, op kantoor of de badkamer. Maar naast deze kamers, zijn er enkele categorieën waarin Emob echt het verschil met de concurrentie weet te maken: met kinderbedden, complete kinderkamers en de slaapkamers  voor volwassenen. Wij zullen u uitlichten waarom deze categorieën zo bijzonder zijn in onze ogen binnen het zeer competitieve E-commerce landschap.

Waarom deze categorieën van Emob.be zo onderscheidend zijn in de markt

Een van de kenmerken wat Emob.be kracht bijzet is het ruime assortiment binnen de slaapkamers. Zo kun je voor de meeste bedden vaak wel meer dan 50 bedden vinden. En dat in allerlei varianten. Je zou het assortiment breed en diep kunnen noemen, in vergelijking met andere online aanbieders.

De pricing van Emob is binnen deze categorieën ook nog eens erg aantrekkelijk voor consumenten. Zo vindt je voor een schamele beginprijs van €70 altijd wel een bed, of je nu een kind of volwassene bent. Binnen het budgetsegment van de markt weet Emob.be steevast meerdere artikelen aan te bieden. Die niet alleen een prijsbewuste keuze kunnen zijn, maar ook nog eens een smarte keuze. De kwaliteit/prijsverhouding van de slaapkamer atikelen bij Emob.be is erg goed te noemen. Goedkoop is duurkoop geldt niet voor Emob.be. Echter kun je ook genoeg bedden en andere slaapkamerartikelen vinden in het midden-en premium segment. Waarbij er nog steeds sprake is van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het is een absolute kracht van Emob om veel waar voor je geld te bieden. We zullen nu meer in gaan op de specifieke krachten binnen de categorieën zelf.

Kinderbedden

Alle kinderbedden kunt u bij Emob.be vinden. Van een peuterbed, simpel eenpersoonsbed, tot halfhoogslapers, kajuitbedden, autobedden, bedden met bureau of glijbaan. Het is echt zo dat Emob een ruim aanbod heeft binnen elk type bedden binnen de markt. Voor vele online retailers is het vaak praktisch onmogelijk om zo’n groot aanbod te hebben. Emob weet dit wel voor elkaar te krijgen. Waardoor u een zeer ruime keuze heeft. Wat een bijzondere vermelding betreft is het grote assortiment aan Disney bedden voor kinderen. Van Frozen, tot Paw Patrol tot Mickey & Minnie Mouse. Het zijn erg kleurrijke bedden en zullen jonge kinderen erg tot de verbeelding spreken! Het zijn bedden waar je lekker weg kunt dromen. Voor peuters is er een speciale maat matrassen, namelijk 140cmx70cm. Een groot bed is voor peuters nog te groot om in te slapen. Emob.be houdt ook rekening mee met de kleuren die op dit moment trending zijn. Zo zult u veel witte, taupe, roze (meisjebedden) en bruine, en grijze bedden terugvinden.

Slaapkamers voor volwassenen

Niet alleen voor kinderbedden is het assortiment weergaloos bij Emob. Ook voor volwassenen is het assortiment reuze. Van complete slaapkamerinrichtingen, tweepersoonsbedden, boxsprings tot twijfelaars. Maar ook nachtkastjes en kledingkasten. Wat veel mensen nog niet weten is dat je ook prima matrassen bij je bed kunt kopen. Dat scheelt denkwerk en tijd. Binnen de tweepersoonsbedden vindt je ook superhandige bedden! Zoals een bed met lades. Dat is heel handig voor kamers, waar je veel opbergruimte nodig hebt. Het assortiment van Emob kenmerkt zich als handig, inspringend op trends en vernuftig design! En dat tegen scherpe prijzen. Bekijk ook eens het totale aanbod slaapkamer meubels en inrichting.

Wij zullen u in de toekomst van verdere updates voorzien over de ontwikkelingen bij Emob.be.

 

https://www.emob.be/