Linkplaatsen
Image default
Mode en Kleding

Een breed aanbod aan schoenen in deze damesboetiek in Heist-op-den-Berg

Bent u op zoek naar een damesboetiek in Heist-op-den-Berg, met een breed aanbod aan elegante en comfortabele schoenen? Dan moet u bij Monclé Boutique zijn, de gezellige winkel van Monja en Nancy. Deze twee vriendinnen deden eerst jarenlang ervaring op in de modesector voor ze de stap waagden om een eigen damesboetiek in Heist-op-den-Berg te openen. Met hun passie en gevoel voor mode staan ze u graag bij met persoonlijk stijladvies op maat. Daarnaast kunt u ook altijd terecht op de webshop, bijvoorbeeld om schoenen te bestellen, maar u kunt er ook online damesbroeken kopen en nog veel meer.

Welke schoenen zoekt u?

Bent u op zoek naar comfortabele schoenen waar u een hele dag op kunt staan of mee rondlopen? In dat geval kijkt u best naar schoenen met een hakje van ongeveer twee tot vier centimeter. Op die manier vermindert uw kans op rugklachten, omdat uw bekken constant een beetje gekanteld staan en dat is ideaal. Kiest u liever niet voor een hak? Ga dan voor een sneaker met een vrij dikke en oplopende zool. Een goede en comfortabele schoen is altijd net iets groter dan uw voet, zodat uw tenen de ruimte hebben om wat te bewegen. Ook de bal van uw voet moet voldoende vrije ruimte hebben zowel in de breedte als in de lengte. Met amper één centimeter extra ruimte hebben uw voeten al voldoende speling tijdens het wandelen. Ook voor iets hogere hakken en elegante zomerslippers kunt u terecht in de webshop van Monclé. Als u van plan bent om nieuwe damesbroeken te kopen, kunt u direct online eens kijken welke schoenen er zouden bijpassen.

Bezoek de webshop

Om online nieuwe schoenen, damesbroeken, handtassen en nog veel meer te kopen, kunt u altijd terecht op de webshop van Monclé Boutique. U vindt er trouwens ook cadeaubonnen, om bijvoorbeeld uw vriendinnen mee te verrassen. Of nodig ze uit voor een gezellig dagje shoppen in deze damesboetiek in Heist-op-den-Berg en laat jullie bijstaan door persoonlijk stijladvies van Nancy en Monja!