Linkplaatsen
Image default
Mode en Kleding

Laatste tassen mode voor dames

Laatste tassen mode voor dames

Voor de dames is er altijd van alles in de mode. Dat mag ook wel, want we zijn dol op mooie en leuke dingen. Op het gebied van fashion zijn er een hele hoop trends die elk seizoen komen en weer weggaan. De afgelopen seizoenen zijn accessoires helemaal in de mode geweest. Accessoires zijn in de mode industrie altijd al belangrijk geweest als finishing touch voor een bepaalde look of esthetiek. Alleen tegenwoordig spreken de accessoires helemaal geen bijrol meer. Ze spelen nu namelijk de hoofdrol! 

Tegenwoordig moeten blousen en broeken passen bij de gewenste accessoires, in plaats van andersom. Dat is even wennen. Maar, helemaal niet zo ingewikkeld. Tegenwoordig zijn bepaalde merken en items namelijk helemaal in de mode. En om deze items te showen en echt goed tot hun recht te laten komen, is het gewoon nodig om de rest te laten passen bij deze ster van de show. 

Laptoptas

Het allereerste item dat razend populair is geworden zijn de laptoptassen. Deze zijn altijd al nodig geweest wegens hun functionaliteit, maar zijn nog nooit in zoveel verschillende uitwerkingen geweest. Eén van de merken die het erg goed doet binnen de laptoptassen is het merk Castelijn & Beerens. En dan voornamelijk de laatste Castelijn & Beerens laptoptas dames.

Wat het merk een goed aanzien geeft is dat het een familiebedrijf is dat al jarenlang in bedrijf is. Het unieke aan het merk is dat ze hoog vervaardigde tassen verkopen. De hoogkwalitatieve materialen worden verwerkt door specialisten. En, dit gebeurt hedendaags gewoon op grote schaal. De Castelijn & Beerens laptoptas is gemaakt van een hoge kwaliteit leer, en zijn een must have voor de echte fijnproevers. Naast de zakelijke uitstraling van de tassen zijn deze laptoptassen ook nog eens fijn om te dragen. Ook, zijn veel van de modellen universeel te dragen, zowel door mannen als vrouwen. 

Heuptas

Het volgende item dat erg in de smaak lijkt te vallen is het heuptasje. Het heuptasje, ontstaan in de jaren ‘90, leeft tot de dag van vandaag nog voort. Het heuptasje is sinds het begin al een praktisch mode item geweest. Meer dan een zak, kleiner dan een schoudertas. De heuptas is in de tijd van de festivals ontstaan als functionele accessoire. Tegenwoordig, wordt de tas niet alleen gedragen om de praktische kant ervan, maar voornamelijk om een bepaalde look te creëren. Bekende popcultuur merken zoals Balenciaga en Off-White hebben de heuptas weer leven in geblazen. Deze tas wordt dan ook voornamelijk door jongvolwassenen gedragen.

Maar, ook de luxere merken nemen deze trend gerust over. Er zijn tegenwoordig namelijk zat nette heuptas modellen voor het oudere publiek. Deze heuptassen zijn verfijnd met leer, meerdere vakken en luxe bewerkingen. Deze modellen worden vaker gedragen door moeders en dames op leeftijd. Nog steeds: erg handig voor een dagje uit. 

Portemonnee

Het laatste item dat tegenwoordig vaak in de spotlight staat is de portemonnee dames. De portemonnee is ook een must have wegens de functionaliteit ervan. Maar, met de komst van digitaal en contactloos betalen zou de portemonnee af moeten sterven. Het enige wat je tegenwoordig nog nodig hebt op zak is een Rijbewijs of ID-kaart. En voor deze wordt toch graag een portemonnee gebruikt. Dat is waarom de kleinere slimme portemonnees en kaarthouders nu helemaal in zijn!