Linkplaatsen
Image default
Internet marketing

Een lay-out van een website laten ontwerpen

Een lay-out van een website laten ontwerpen


Binnen een aantal seconden beslissen bezoekers van een website of ze op een website blijven of dat ze de website direct weer verlaten. In het geval je een website hebt is het belangrijk om direct een goede indruk te maken. Een fraaie lay-out hebben is dus van essentieel belang. Al is een fraaie lay-out niet het enige criterium. Het moet vooral overzichtelijk zijn. Een bezoeker moet snel kunnen vinden wat hij of zij wil. Een goede navigatie is sleutelfactor.


Lay-out laten maken


Vandaag de dag kun je kiezen voor een bestaande template. Er zijn webshopachtige websites te vinden waar je deze templates kunt kopen. Het nadeel van een template is dat de kans bestaat dat jouw concurrent dezelfde template heeft. Die kans is niet direct heel groot, maar het komt niet bijster professioneel over als je dezelfde template hebt. Het laten maken van een lay-out is dan de beste optie. Je laat een lay-out ontwerpen en hoeft niet te vrezen dat anderen dezelfde lay-out hebben.

Een website laten maken met een unieke lay-out hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als je weet waar je voordelig terecht kunt voor het laten maken van zo’n site. Er zijn online veel ontwikkelaars te vinden die zich aanbieden als designer of developer. Stuur hen een bericht en vraag wat ze voor jou kunnen betekenen. Kies niet direct voor de eerste de beste designer of developer, maar kijk rustig rond. Eventueel kun je referenties vragen. Bekijk altijd het portfolio, zodat je de kwaliteit kunt beoordelen en zeker weet dat je geen ‘miskoop’ zult doen.

Kosten


De kosten hangen af van veel factoren. Denk aan de ervaring van de developer of designer, maar ook wat je eigen wensen zijn. Hoe meer wensen je hebt, des te hoger de kosten zullen zijn.

 

Voor meer info : https://kmowebdiensten.be/diensten/website/