Linkplaatsen
Image default
Bedrijven

De beste verpakkingsprojecten dankzij deze leverancier

U heeft een bedrijf dat producten maakt en bent op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw verpakkingsprojecten ? Bij GilPack uit Kontich vindt u gegarandeerd de partner die u zoekt. Deze expert heeft al jarenlang ervaring met het ontwerpen van de ideale verpakkingsprojecten voor verschillende bedrijven. Denk hierbij aan DHL, Heinz, Lutosa en Pfizer. U bent dus in zeer goede handen bij dit bedrijf. Dat is duidelijk dankzij hun indrukwekkende klantenportfolio. Ontdek snel meer van de dienstverleningen van deze leverancier.

Professioneel advies en kwaliteitsvolle producten

Verpakkingsprojecten zijn voor elk bedrijf anders in te richten, dat is logisch want niet elk bedrijf of product heeft dezelfde noden. Daarom is het handig om te kunnen rekenen op deskundig advies op maat van uw bedrijf. Bij deze expert geniet u van een uitstekende dienstverlening, inclusief:

–          Advies

–          Installatie

–          Instructie

–          Onderhoud

Op die manier weet u dat u op deze leverancier van verpakkingsprojecten kan rekenen van a tot z.

Uitgebreid assortiment aan machines voor uw productieproces

Bij deze expert vindt u overigens veel meer dan enkel een palletiseermachine. Een doosplooimachine en doossluitmachine zorgen voor een efficiënte vulling van de dozen. Ze worden eenvoudig vervoerd met transportbanden. Met een palletiseermachine stapelt u uw producten in hun dozen zeer efficiënt en snel op. Zo past er steeds zo veel mogelijk op elk palet, zonder dat dit gevaarlijk wordt. Met een palletwikkelaar blijft alles mooi in model zitten. U merkt al dat alle stappen in het productieproces geautomatiseerd kunnen worden. Zo kunnen uw medewerkers zich bezighouden met andere delen van het proces.

Laat u begeleiden door een professional

Bent u overtuigd van de professionaliteit van deze leverancier voor uw verpakkingsprojecten? Wilt u een palletiseermachine of toch een transportband? Dan staan zij voor u klaar. Neem een kijkje op hun website en vul het contactformulier in om zo snel mogelijk een afspraak met hen te maken voor advies op maat van uw productieproces.

https://www.gilpack.be/machines/palletiseermachines/