Linkplaatsen
Image default
Bedrijven

Kerst

Het is momenteel zomer, overal op straat zie je blote benen en open sandalen. Kerst is nog lang niet in zicht, want iedereen wil eerst nog genieten van de zon en lekkere cocktails. Maar toch kan je je niet rap genoeg voorbereiden op kerst. Wat zal je klaarmaken? Wie wordt er allemaal uitgenodigd? Welke versiering zal je aan de deur hangen? En de grootste vraag: wat zal ik aantrekken?

 

Wanneer ik hierover nadenk, begin ik meteen in mijn hoofd te kijken naar al de kleedjes die in mijn kast hangen. Zou ik een nieuw kleedje kopen? Welke schoenen zal ik er dan onder dragen? Welk vestje zal ik hierop aantrekken? Als vrouw zijnde, is dit meestal de grootste “struggle” van de kerstperiode. Maar heb je er al eens aan gedacht om een lekker warme en cozy kersttrui dames aan te trekken?

 

 

De meest grappige kersttrui

Vorige kerst had ik genoeg van het kiezen van kledij om aan te trekken. Ik dacht “laten we eens lekker gek doen”. Ik ben toen meteen op internet gaan surfen naar een geschikte outfit om aan te trekken. Neen, deze keer niet op Zalando of eender welke kledingsite. Deze keer zocht ik naar de meest grappige kersttrui om aan te trekken.

 

Na een aantal keer te scrollen en prijzen te bekijken, had ik dé perfecte kersttrui voor dames gevonden! Het was een rode trui met een sneeuwman en sneeuw op. Ik bestelde hem meteen online en een dag later was hij al aangekomen. Ik pakte hem meteen uit en paste hem aan en jawel hoor: hij zat als gegoten!

 

Kerstdag naderde en ik was erg enthousiast om deze aan te trekken op het feest met de hele familie. Ik trok een zwarte broek aan, waarop mijn rode trui erg mooi paste. Met een klein beetje zenuwen deed ik de voordeur open om de eerste gasten binnen te laten. Bleek dat de hele familie hetzelfde idee had gehad als ik. Buiten mijn grootouders, had iedereen een grappige kersttrui aan!

Voor meer info : http://www.uglyxmas.be/